Nyköpings Folkhögskola

Ledig tjänst

Nyköpings Folkhögskola söker
Lärare med inriktning samhälls- och beteendevetenskap, 100%

Vi söker en lärare med inriktning på samhälls- och beteendevetenskap till våra allmänna kurser. Har du även ämneskunskaper i matematik och svenska är det meriterande.

 Folkhögskola är en utbildningsform med stor frihetsgrad, som ger utrymme för kreativitet och utveckling. Du ska vara engagerad både i samhällsfrågor och i ditt arbete, och aktivt vilja delta i utvecklingen av skolan och skolans allmänna kurser. Du behöver ha god social förmåga, vara initiativrik, kunna och vilja samarbeta. Vi förutsätter att du delar folkbildningens mål och värdegrund.

Vi söker dig som har förmåga att se de studerandes intressen och behov och möta dem där de befinner sig i kunskap och i livssituation. Förutom ämneskunskaper och pedagogisk utbildning, ser vi gärna att du har folkhögskollärarexamen. Erfarenhet av folkhögskola och/eller folkbildning är meriterande.

Nyköpings Folkhögskola finns centralt i Nyköping, i den äldsta delen av den vackra residensstaden. Den arbetsplats du kommer att möta är småskalig, med nära till kollegor och deltagare för samtal och samarbete.

Tillträde
Snarast

Lön
Lön enligt avtal

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är tillsvidare och tjänstgöringsgraden 100%..

Kontaktpersoner
Rektor Anne-Marie Karlsson, 0155-29 20 84 (direkt), 0730-58 24 18,
anne-marie@nykoping.fhsk.se

Facklig kontaktperson
Förbundet Folkhögskollärarna (FF): Lärare Lotta Krüger 073-035 97 94,
lotta@nykoping.fhsk.se

Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-08-06.
Vi tar emot ansökan via epost: ansokan@nykoping.fhsk.se

Arbetsgivare och skolans adress
Föreningen Nyköpings Folkhögskola
Östra Trädgårdsgatan 3
611 34 NYKÖPING